Sunlight bouwt nu ook buscampers

Sunlight stapt in de booming markt van buscampers en presenteert op de Caravan Salon in Düsseldorf de Cliff. Deze compacte camper op Fiat Ducato kent vier verschillende plattegronden en varieert in lengte van 5,41 tot 6,36 meter.

Sunlight

Tot nu toe bouwde Sunlight alleen alkoof- en halfintegraalcampers. Met de Cliff richt de camperbouwer zich op sportieve jonge mensen die er veel en vaak spontaan op uit trekken, voor uiteenlopende avonturen in de stad, op het platteland of op een festival.

Klassieke indeling

De indeling van de buscamper is klassiek. Het kortste model heeft een dwarsbed dat bij het voeteneinde is afgeschuind, om ruimte te creëren voor het toilet. Net als een van de drie zesmetermodellen, zij het dat het bed daar iets breder is. Verder zijn er een model met een stapelbed voor vier personen en een met twee bedden in de lengterichting. De lattenbodems zijn opklapbaar, zodat er gemakkelijk een paar fietsen mee kunnen in de camper.

De keuken is voorzien van twee gaspitten, een spoelbak en een koelkast op hoogte. Daaronder is nog kastruimte gecreëerd. Achter de dinette bevinden zich twee zitplaatsen voor passagiers.

De Cliff is te koop vanaf 53.990 euro.