Kampeerauto in vakantiestemming

Het is zomer. Hét moment om er met de camper op uit te trekken. In Kampeerauto 6-2017 is weer heel veel reisinspiratie te vinden. Zo zijn er bestemmingen dichtbij, zoals het Duitse Xanten of een Rondje zwerven door Noord-Holland. Iets avontuurlijker zijn de reizen naar het Oostenrijkse Lungau en naar de bron van de Maas in Frankrijk. Voor de avonturier is het verhaal over een campertrip naar Zuid-Afrika.

001 001 NKC KAO62017 Cover 2

Verder worden in deze editie de meest gangbare huishoudaccu’s op een rijtje gezet. Wat zijn de voor- en nadelen van de diverse accu’s? Voor wie van plan is een gebruikte camper aan te schaffen, is het handig om het artikel Twaalf tips bij aankoop goed te lezen. Met de tips is de kans dat je een kat in de zak koopt een stuk minder groot.

Ook deze keer ontbreken vaste rubrieken zoals Goed gebruikt, Signalement en Camperportret niet.

Bij deze Kampeerauto zit ook de NKC Camperreizen-brochure met camperreizen voor het najaar en de winter. De reizen voor de winter van 2018 zijn vanaf donderdag 6 juli 10.00 uur te boeken.

Kampeerauto 6-2017 wordt vanaf 4 juli bij de leden bezorgd. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Campermagazines en via de website.