Womondo buscamper op maat

Womondo is een buscampermerk waarbij je zelf kunt kiezen uit buitenkleur, interieurkleur, soort stof en motief op de vloer. Zo moeten er tienduizend combinaties mogelijk zijn. De bouwer heeft individualiteit dan ook hoog in het vaandel.

Womondo Primo 774X432Womondo

Basisvoertuig is niet de Fiat Ducato, maar de Opel Movano. Er komen vier modellen, waarbij de fabrikant de garantie geeft dat de wagen na aankoop binnen 120 dagen voor je deur staat. Bijzonder, gezien de wachttijd van twaalf maanden en langer bij andere merken.

De Primo is de kleinste, met een bed van 175 bij 140 centimeter dwars achterin. Douche en toilet ontbreken niet, ondanks de lengte van slechts 5,54 meter. Prima voor twee. Motorisch is er keus van 110 tot 170 pk. De Momento is met een lengte van 6,19 meter een maat groter. De wagen heeft drie slaapplaatsen en vier zitplaatsen. De Grando is de grootste, heeft vier zit- en slaapplaatsen en is 6,85 meter lang. De Agilo ten slotte is een aangepaste Grando, speciaal voor mensen met een beperking.

De buscampers van Womondo rollen in Slovenië uit de fabriek en zijn voor het eerst te zien op de komende beurs CMT in Stuttgart. Ze zijn naar verwachting leverbaar vanaf zo’n 60.000 euro.

Womondo - Interieur