Vakantiesalon Antwerpen

Op de Vakantiesalon Antwerpen staan meer dan vierhonderd exposanten klaar om de bezoeker te helpen met het vinden van de perfecte vakantie-invulling. De beurs opent vandaag de deuren, tot en met komende maandag. De NKC is dit jaar voor het eerst op deze beurs aanwezig.

Vakantiesalon Antwerpen
Stand NKC op Vakantiesalon Antwerpen

De bezoeker vindt op de beurs nieuwe vakantieformules, bijzondere bestemmingen en de nieuwste trends. Ook kan men workshops, presentaties en films te bezoeken. Behalve bekende themazones, zoals het Nederland Paviljoen, het Piazza Italiana  en Motorvakanties zijn er dit jaar ook twee nieuwe themazones: bergvakanties en mobiliteit.

De NKC is dit jaar aanwezig omdat de vereniging zich steeds meer gaat inzetten voor de Belgische camperaar. Naast het promoten van de app Campercontact gaat de NKC ook de verzekering voor Belgische leden onder de aandacht brengen.

De Antwerpse Vakantiesalon vindt van 26 tot en met 30 januari 2017 plaats in de hallen van Antwerp Expo. NKC-leden ontvangen via Ledenvoordeel twee entreekaarten voor de prijs van één in de online voorverkoop.