Nieuw: Mercedes Marco Polo Horizon

Op de komende beurs CMT in Stuttgart presenteert Mercedes de Horizon, het derde model van de Mercedes Marco Polo. Standaard heeft deze camper met vijf zitplaatsen: twee draaibare cabinestoelen en een driezitsbank achterin. Optioneel kunnen er nog twee uitneembare zitplaatsen extra achter deze bank geplaatst worden, waarmee het een zevenzitter wordt.

Horizon 774X432Mercedes Marco Polo Horizon

Slaapplaats biedt de wagen echter voor hooguit vier personen, die dan wel genoegen moeten nemen met niet al te veel ruimte. In het slaaphefdak bevindt zich een bed van 2,05 bij 1,13 meter. De driezitsbank is om te klappen naar een tweepersoonsbed van 1,93 bij 1,35 meter. Optioneel is de wagen ook leverbaar met een bed waar drie personen kunnen slapen.

De Horizon komt beschikbaar met drie dieselmotoren, van 100, 120 of 140 kW (136, 163 of 190 pk). Standaard worden de achterwielen aangedreven, maar vierwielaandrijving is ook mogelijk. Alle uitvoeringen zijn voorzien van een automatische versnellingsbak met zeven versnellingen, de 7G-Tronic-Plus. De Marco Polo Horizon is leverbaar vanaf ruim 52.000 euro, exclusief de bpm.

Mercedes Marco Polo Horizon - Interieur