Laika lanceert nieuwe Ecovip-100-serie

Laika breidt zijn Ecovip-serie verder uit met de nieuwe 100-modellen. Kleiner, maar wel net zo luxe. Ze zijn net geen zeven meter lang en hebben vijf zit- en slaapplaatsen.

Ondanks de compacte buitenmaten doet het interieur ruim aan. Niet vreemd bij een stahoogte van 2,05 meter.

Persoonlijk en luxe

Achterop zit een rek waarop de fietsen, de scooter of de motor meegenomen kunnen worden. De koper kiest voor een standaard 100-model en kan de wagen vervolgens verder aankleden. De camper wordt daarmee persoonlijker en zo luxe als de koper wil. Zo is er keuze voor een extra bed boven de zithoek, een gasoven of bijvoorbeeld een raam in de badkamer.

Langere camperaar

De 109 was de eerste uit deze serie. Hij heeft achterin twee enkele bedden van 200 en 192 centimeter lang. Mede vanwege de ruime stahoogte is de camper hierdoor geschikt voor de langere camperaar. Nu is er de 112, met achterin een kingsize tweepersoonsbed. Het is elektrisch in hoogte te verstellen en eronder zit een ruime garage. Voor de verwarming zorgt in beide modellen een Truma Combi 4. De koelkast heeft een inhoud van 140 liter. De Ecovip-serie is er vanaf iets meer dan 70.000 euro.