Campercontact lanceert mobiele website

De camperplaatsenwebsite campercontact.com heeft nu een mobiele versie. De mobiele website is speciaal ontworpen voor gebruik op een tablet of smartphone.

Mobiele Website Campercontact Filter

Mobiele Website Campercontact Detailpagina

Mobiele Website Campercontact Zoekresultaten Google

Alle camperlocaties van de reguliere website (ruim 21.000) zijn ook in de mobiele weergave terug te vinden. Gebruikers kunnen onder andere filteren op camperplaatsen, campings en serviceplaatsen en uiteraard op prijs en beoordeling. Op iedere detailpagina van een camperlocatie staan een beschrijving, foto's en beoordelingen, indien deze door camperaars zijn gedeeld. Het geven van een beoordeling of het uploaden van foto's kan alleen via app van Campercontact of via de desktopversie.

Windows Phone

De app van Campercontact is er in twee versies: Android en iOS. Voor camperaars met een Windows Phone is er geen app, maar deze mobiele website is een grote vooruitgang in het gebruiksgemak. Om de database in de app te raadplegen, is geen verbinding met internet nodig. Dat geldt wel voor de mobiele website.

Zoekt een gebruiker een camperplaats via een zoekmachine op de smartphone of tablet, dan verschijnt er een pagina met relevante zoekresultaten. Is de app op het apparaat geïnstalleerd, dan opent deze automatisch via een klik op de link. Staat de app er niet op, dan opent de mobiele website.

De mobiele website van Campercontact is op mobiele apparaten bereikbaar op m.campercontact.com en op laptop of desktop op www.campercontact.com.