Chausson 627 GA Special Edition

Wie op zoek is naar een halfintegraal, heeft bij Chausson iets te kiezen. De halfintegraal heet Flash, maar is er ook in de iets luxere uitvoering Welcome. Voor het basisvoertuig is er keuze uit de Ducato van Fiat of de Transit van Ford. Nu zijn zes halfintegraalmodellen ook te koop als Special Edition, in een all-inclusive-uitvoering. Zoals de 627 GA Special Edition, met de Ford als basis.

Deze heeft veel extra’s, zoals lichtmetalen wielen van 16 inch, 170 pk onder de kap, airbags voor bestuurder en bijrijder, achteruitrijcamera en tempomat, speciale hoezen over de stoelen, een hor voor de deur en aluminium elementen op het dashboard.

De wagen heeft achterin twee enkele bedden, boven de ruime garage. Boven de zitgroep met vijf plaatsen heeft de 627 GA nog een hefbed, waarmee het aantal slaapplaatsen op vier komt. De verwarming werkt op diesel en de koelkast heeft een inhoud van 141 liter. De speciale Salinas bekleding is tweekleurig. Chausson geeft zeven jaar waterdichtheidsgarantie op zijn campers. De 627 GA is 6,99 meter lang, heeft een rijklaargewicht van 2.903 kilogram en kost 67.000 euro. Andere Special Edition-uitvoeringen zijn er vanaf zo’n 61.000 euro.