Tips voor herfsttrips in nieuwe Kampeerauto

Voor de camperaar die graag in het vroege najaar op pad gaat, staat Kampeerauto 7 boordevol reisinspiratie. Het is extra handig dat deze bestemmingen op korte reisafstand liggen. Ga bijvoorbeeld op zoek naar de romantiek in de Duitse deelstaat Sachsen-Anhalt, ontdek het vulkanisme in de Eifel of rijd een rondje langs bierbrouwerijen bij onze zuiderburen.

001 001 NKC KA072017 Cover 1

Nog dichter bij huis is het prachtig zwerven langs de Grebbelinie, dwars door de Gelderse Vallei tot aan het Eemmeer. Of breng een bezoekje aan het idyllisch gelegen Maasbommel in het Land van Maas en Waal.

Verder een artikel over beter leren camperrijden. Veel ervaren camperaars denken dat hun camper geen geheimen meer voor ze heeft en ze voelen zich king of the road. Toch ontdekken ook zij tijdens de camperrijvaardigheidstrainingen hoe ze veiliger en efficiƫnter kunnen rijden.

Deze keer in de rubriek Slim gefikst is te zien hoe je zelf de veerspanning van de rolgordijnen weer kunt herstellen. In de rubriek Gezien lees je onder meer over een handige extensie voor buscampers en meer campernieuws.

Dit en natuurlijk nog veel meer camperwetenswaardigheden in deze nieuwe Kampeerauto, die vanaf 29 augustus bij NKC-leden wordt bezorgd.

Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Campermagazines en via de website.