Draagbare en doorzichtige satellietschotel

De Italiaanse fabrikant Teleco brengt een volautomatische en draagbare satellietinstallatie op de markt. Bij de Teleco ActivSat is het ook mogelijk om te kiezen voor een doorzichtige schotel, die minder opvalt. Voordeel van draagbaar: lekker onder de bomen in de schaduw staan en dankzij de kabel van vijftien meter toch tv kunnen kijken. Ook handig voor als er geen plek is op het dak, of voor wie de buscamper een beetje onopvallend wil houden.

Draagbare Schotel

 


Het uitrichten gaat automatisch, via een tablet of smartphone. Of via het kastje in de camper. De set is voorzien van een diefstalalarm, waarbij er een signaal afgaat als de kabel wordt doorgeknipt. Dankzij de geregistreerde serienummers is een installatie niet te gebruiken op een ander kastje.

Er zijn drie verschillende schotels: 65 en 85 centimeter rond en transparant en 53 bij 53 centimeter vierkant en niet transparant. De ActivSat is er in vijf verschillende modellen. Hij weegt tussen de 8,5 en 10,5 kilogram. Voor prijzen vanaf 1.304 euro leverbaar vanaf januari 2018. Hij is te zien op de Caravan Salon en op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.