Stoere Siberische tijger uit de VS

Stel dat je niet hoeft te letten op de prijs, het gewicht en het verbruik. Dan zou dit hem zomaar eens kunnen worden: de Siberian van Tiger Adventure Vehicles. Klinkt stoer en zo ziet hij er ook uit. Basis is de Super Duty Truck van Ford.

Tiger Siberian Adventure Vehicle

De camper is meer dan alleen stoer en ruig. Hij is Amerikaans luxueus, met lederen bekleding, airco, veel opbergruimte en hout rondom. Hij heeft een ruime keuken en een enorm bed boven de cabine. In die cabine staan vier losse zetels, zoals je ze thuis zou willen hebben. Alle oppervlakten binnen zijn glad en dus goed te reinigen. De bouwers hebben er rekening mee gehouden dat je er de modder mee moet kunnen opzoeken.

Verder is de Siberian voorzien van een luifel, ladder, gaskast en stevige bumpers aan voor- en achterkant. Natuurlijk hangt het reservewiel achterop en staat er aan de voorkant een stevige bullbar. Verder is hij vooral groot en zwart. Alleen verkrijgbaar bij de bouwer in West Columbia in de staat South Carolina in de VS, dus zelf importeren en boven op de prijs van 240.000 euro in Nederland de bpm nog afrekenen.