Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Duitse sferen

Ook dit jaar is er op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs weer veel te beleven. Zo zijn er workshops en clinics, kun je een proefrit maken in je favoriete camper, is er een overzicht te zien van Volkswagenbusjes door de jaren heen en speciaal voor de kinderen: een kidsroute.

Beursimpressie KCJ 2015 0107

Het thema van de beurs is dit jaar het populaire vakantieland Duitsland. Heel veel activiteiten staan in het teken van onze oosterburen. Natuurlijk zijn op de beurs de nieuwste modellen campers en caravans te zien. Ook de laatste trends op kampeergebied en accessoires zijn er te vinden.

De NKC is ook aanwezig op de beurs in hal 12 met de NKC-stand en het NKC-terras. Natuurlijk is er ook aandacht voor de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar. Op de beurs staat een speciale stembus, waar bezoekers een stem op hun favoriete camper kunnen uitbrengen. Stemmen kan in de categorie├źn buscamper, halfintegraal en integraal. De winnaars worden in januari bekendgemaakt op de Caravana in Leeuwarden.

Op parkeerterrein P2 is een tijdelijke camperplaats ingericht. Voorzieningen zijn er niet en een overnachting kost 15 euro. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is te bezoeken van 12 tot en met 16 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.