De camper naar de winterstalling

De blaadjes vallen van de bomen, de dagen worden korter en de temperatuur zakt onder de tien graden. Dit is voor veel mensen het moment om de camper naar de winterstalling te brengen. Maar voordat de camper de stalling in kan, moet er nog van alles gebeuren. In de nieuwe Kampeerauto 8-2016 staan de beste tips.

KA8 Cover

De rubriek Slim gefikst gaat deze keer over wat je kunt doen als de waterkraan er onderweg mee ophoudt. Ook een interessant verhaal over het inbouwen van een roetfilter bij oudere campers.

Verder in deze editie van Kampeerauto een voorproefje op deze beurs, met onder meer een overzicht van de campers die meedingen naar de titel Kampeerauto van het jaar 2017. Wie inspiratie zoekt voor reizen, komt ook in dit nummer weer ruim aan zijn trekken, met onder meer aandacht voor Duitse bestemmingen als Saarland en Sauerland. Daarnaast bracht een van onze redacteuren een bezoekje aan de kliffen en kastelen van Zuid-Engeland.

Bij dit nummer van Kampeerauto is ook de nieuwe NKC Camperreizen bijgesloten met daarin groepsreizen naar maar liefst 52 verschillende bestemmingen.

Het magazine is later deze week digitaal te lezen via de app NKC Magazine een via de website.