Integraal met uitzicht achterin

De integraalcamper LV 7.8 LU van Le Voyageur heeft achterin een rondzit. Als je daar zit, kun je aan drie kanten naar buiten kijken. De 7.8 LU is met een lengte van 7,85 meter een middelmaatje in de LV-serie, die loopt van 6,80 tot 8,55 meter.

 LV 78 LU
Le Voyageur LV 7.8 LU

De wagen is 2,35 meter breed en 2,95 meter hoog. Basis bij alle LV-uitvoeringen is de Fiat Ducato met een motor van 130 pk. Duidelijk herkenbaar zijn de Ducato-koplampen in het front. Door het neusje is de motor goed bereikbaar. Er zijn ook nog twee LX-uitvoeringen die op een Mercedes Sprinter staan.   

De wagen weegt bijna 4.500 kilogram, dus een B-rijbewijs volstaat niet. Hij staat op een verlaagd AL-KO-chassis. Watertanks en verwarming liggen in de dubbele bodem. Behalve een rondzit achter, om te bouwen naar een tweepersoonsbed, heeft hij voorin vier losse stoelen. Hier kun je een tweede woonkamer van maken. Het hefbed hangt erboven. Laat het zakken en je hebt een afgescheiden slaapkamer met twee enkele bedden van 2,10 meter lang. In de breedte slapen kan ook. Verder heeft de integraal een Raumbad met separate douche en ondanks de rondzit achterin een garage met ruimte genoeg voor de fietsen. Naar verwachting gaat de LV 7.8 LU rond de 115.000 euro kosten.

Le Voyageur LV 7.8 LU - rondzit