App Campercontact breekt verkooprecord

De Nederlandse app met een overzicht van camperlocaties in heel Europa heeft een mijlpaal bereikt: 100.000 keer werd ‘Campercontact’ verkocht.

De helft van de kopers komt uit Nederland en Duitsland, maar ook bij Belgen, Fransen en Italianen is de app populair. Leden van de NKC, Europa’s grootste camperclub, krijgen de app gratis. De grote belangstelling voor de app kan mede worden verklaard door de groeiende populariteit van het camperen.

De liteversie van Campercontact is kosteloos beschikbaar, met de volledige versie (€ 5,99) heeft de camperaar de beschikking over bijna 21 duizend camperlocaties in 41 landen. De liteversie is meer dan 475.000 keer gedownload en wordt gebruikt door 70 nationaliteiten. De app bevat gedetailleerde informatie over camperplaatsen, serviceplaatsen en campervriendelijke campings. Gebruikers kunnen actief een bijdrage leveren door nieuwe camperlocaties, foto’s en reviews aan de app toe te voegen. Ook kunnen camperaars met behulp van navigatiesoftware op hun smartphone of tablet routes naar camperplaatsen bepalen en de locatie markeren waar de camper geparkeerd staat. Maandelijks zijn er 108 duizend actieve gebruikers.

Facts and figures

Meer informatie of direct downloaden, klik hier.