Alles over zonnepanelen in de nieuwe Kampeerauto

Zonnepanelen geven de camperaar vrijheid bij het reizen. Maar wat levert het op en is het de investering waard? In de nieuwe Kampeerauto 9-2016 wordt op deze vragen antwoord gegeven. Ook is te zien hoe een zonnepaneel op de camper wordt geplaatst.

Cover KA 9

Albani├ź is voor veel camperaars geen gangbare bestemming. Een van de redacteuren trok de stoute schoenen aan en maakte een avontuurlijke camperreis naar dit nog onbekende vakantieland.

In deze editie verder veel aandacht voor winterse bestemmingen. Zo reizen we af naar de Franse Pyrenee├źn en wordt een bezoekje aan onze oosterburen gebracht. Ook is er een sfeervolle reportage over de populaire kerstmarkten in Keulen.

Bij dit nummer van Kampeerauto is ook de nieuwe gids NKC Evenementen bijgesloten. Naast de populaire, vertrouwde evenementen zijn er deze keer weer verrassende nieuwe evenementen.

Deze editie van Kampeerauto ligt bij de leden vanaf 18 november op de mat. Het magazine is later deze week digitaal te lezen via de app NKC Magazine een via de website.