Dethleffs vernieuwt Globebus T

Dethleffs heeft zijn Globebus voor modeljaar 2017 onder handen genomen. Comfort, design en uitrusting van de vernieuwde wagen zijn verbeterd en hij is ruimer van binnen. Hij was voor het eerst te zien tijdens de NKC Camper Experience in Zandvoort.

Interieur Globebus T 2017

Wie kiest voor de Globebus van Dethleffs, moet allereerst de keus maken tussen het integraal- en het halfintegraalmodel. Vervolgens kun je bij de halfintegralen kiezen tussen campers van 5,99 meter tot 6,78 meter lang. Drie van de vijf beschikbare indelingen zijn voorzien van een ruime garage. De wagens hebben allemaal een toegangsdeur van zeventig centimeter breed. Bij het halfintegraalmodel valt vooral de ruime doorgang naar de cabine op. Met vijf centimeter extra in de breedte en acht in de hoogte, kreeg de Globebus 2017 een ruimer interieur. De cabinekleur is zwart, zilver of wit.

Standaard heeft de Globebus onder andere wielen van 16 inch, een verlaagd chassis, een raam in de kap boven de cabine, een koel- vriescombinatie met een inhoud van 142 liter, led-interieurverlichting en een van twee zijden te bereiken garage. Kies je het GT-pakket, dan komen daar zaken als airco, cruisecontrol, twee airbags, lichtmetalen wielen en chroom- en lederaccenten in het interieur bij.   

De Dethleffs Globebus T halfintegraalmodellen zijn er vanaf 64.590 euro.