Kampeerbeurzen komend weekend

Inspiratie opdoen voor het komend kampeerseizoen kan dit weekend op Kampeer Totaal Venray en, over de grens, op de Tweedehands Motorhome Salon in Antwerpen.

Kampeerbeurzen 3

De Tweedehands MotorhomeSalon is de grootste tweedehands beurs van campers in België. De exposanten bieden direct leverbare motorhomes met garantie aan. Bezoekers kunnen ook terecht voor handige accessoires, camperbouw, interessante gidsen en magazines en de allernieuwste snufjes en toepassingen voor de camper.

De NKC is op deze beurs aanwezig om onder meer de app Campercontact te promoten. NKC-leden krijgen met de kortingsbon toegang voor € 1,-.

Met de camper overnachten kan op de naast de Expo gelegen camperplaats Vogelzang. De sitecode op Campercontact.com is 8285.

Kampeer Totaal Venray
Kampeer Totaal in Venray vindt dit jaar voor de zesde keer plaats. De beurs staat bol van noviteiten op kampeergebied. Ook kan de bezoeker kennismaken met diverse bedrijven op kampeergebied en zijn veel campings in binnen- en buitenland vertegenwoordigd. Op Kampeer Totaal zijn uiteraard ook nieuwe en gebruikte campers te zien.

Kampeer Totaal wordt gehouden van 11 t/m 13 maart in Evenementenhal Venray.