Wereldprimeur in Hobby Vantana

Buscampers zijn helemaal in. Enige nadeel: de beperkte ruimte. Hobby heeft er nog eens goed over nagedacht en komt voor zijn buscamper Vantana met een wereldprimeur: een koelkast weggewerkt in de bovenkastjes.

Hobby presenteerde vorige week alle nieuwtjes voor het komende seizoen. De Vantana kreeg, net als alle andere modellen, een update. Daarnaast werd er weer winst geboekt in het zo efficiënt mogelijk omgaan met de beschikbare ruimte in de buscamper. De modellen K60 Fs en K65 Es kregen een nieuwe badkamer met meer ruimte om te douchen. Het nieuwe compacte Thethford C220-toilet maakt het mogelijk. Deels komt de extra ruimte ook ten goede aan de bedden.

Wereldprimeur Hobby

Hobby had een heuse wereldprimeur. Zelf bedacht en ontwikkeld met hulp en onderdelen van Dometic, een koelkast die weggewerkt is in de bovenkastjes. Het is een compressorkoelkast met een inhoud van 90 liter. De 1,40 meter brede koelkast op ooghoogte is voorzien van een uitschuifbaar flessenrek, waar flessen van 0,7 liter prima in passen. De andere bovenkastjes zijn voorzien van vergelijkbare kastkleppen waardoor de koelkast niet opvalt.

De Hobby Vantana is er momenteel vanaf € 51.850,-.

Koelkast Hobby