Twee bijzondere nieuwe campers bij Chausson

Chausson komt het volgend seizoen met twee nieuwe campers, die de moeite van het bekijken waard zijn op een van de vele beurzen in het najaar. Ze zijn namelijk net even anders dan anders. Het gaat om de Welcome 611 en de Welcome 630.

De Welcome 611 van Chausson

Beide modellen zijn leverbaar op een Fiat-chassis en blijven net onder de zeven meter lengte. De 630 is bovendien leverbaar op Ford.

Deur links en rechts achter cabine Chausson 611

De 611 valt op door de twee deuren links en rechts achter de cabine en de twee zitjes in de camper, met daarboven twee tweepersoonshefbedden. De passagiersstoelen zijn los van elkaar aan beide zijden van de camper geplaatst, waardoor een ruimtelijk effect ontstaat. Als de chauffeur en de bijrijder hun stoelen draaien, ontstaat een zitje om het hippe, ronde borreltafeltje. Achterin biedt de rondzit wat luier zitgemak. De 611 heeft geen garage.

Chausson Welcome 611 Camper Interieur

Het interieur van de Chausson Welcome 611

Twee losse hefbedden in Chausson 630

De 630 valt op door zijn twee separaat te bedienen enkele hefbedden in de lengte. Zijn ze omhoog, dan is de camper lekker ruimtelijk, met aan weerszijde een comfortabele bank en in het midden een tafel. Wil de een slapen en de ander nog even zitten, dan is dat mogelijk door de helft van de tafel weg te klappen en één bed te laten zakken naar een hoogte van een meter. De 630 heeft een garage, waarin twee fietsen passen. De badkamer is over de hele breedte achterin geplaatst, net voor de garage, waardoor er relatief veel ruimte overblijft.