Komend weekend kofferbakmarkt, foodtruckfestival, Zomer Fair en open tuinendag

De zon schijnt, de dagen zijn lang en er worden heel veel evenementen en festivals gehouden. Met de camper is het mogelijk om in een weekend heel wat evenementen en festivals af te rijden. Dit zijn wat ideeën voor komend weekend.

Kofferbakfestival

In Amsterdam vindt zondag 19 juni Rob en Coen’s Kofferbak Markt plaats. Een rommelmarkt voor oude, mooie, rare, overbodige spullen of kleding vanuit de kofferbak van auto, bus of camper. Zelf verkopen is geen must, kopen kan natuurlijk ook.

Bij de Karpendonkse Plas in Eindhoven is van 17 tot en met 19 juni het foodtruckfestival TREK. Tientallen mobiele keukens toveren de plas om tot een groot openluchtrestaurant. Behalve eten ook livemuziek en theatervoorstellingen. Hierna trekt het festival nog verder naar Den Bosch, Amsterdam en Den Haag.

Rotterdam is het middelpunt van de eerste Zomer Fair in de Kuip. Dit evenement vindt plaats op 18, 19 en 20 juni in het stadion van voetbalclub Feijenoord.  Op het veld zijn tientallen standjes te vinden op het gebied van onder meer lifestyle, vakantie, kunst en eten & drinken. Ook worden er rondleidingen door het Feijenoord stadion gegeven en op deze manier is het mogelijk om toch een keer zelf op de middenstip te staan.

Tuin- en wandelliefhebbers kunnen zondag 19 juni afreizen naar Noordwijkerhout. Er is die dag een speciale fietsroute uitgezet door Noordwijkerhout en De Zilk langs dertig gevarieerde tuinen. Een leuke manier om inspiratie op te doen voor de eigen tuin. Die dag is het ook mogelijk om deel te nemen aan een ochtendwandeling door duingebied De Blink en is er een avondwandeling door de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Camperplaatsen

Amsterdam
Onder meer Amsterdam City Camp, sitecode 18325 en Camping Zeeburg, sitecode 7824.

Eindhoven
P+R Meerhoven, sitecode 25362.

Rotterdam
Parking Pernis, sitecode 45166 en Stadscamping Rotterdam, sitecode 22559.

Noordwijkerhout
Camperplaats Op Hoop van Zegen, sitecode 20601 en Camping Sollasi, sitecode 21161.

De sitecodes verwijzen naar locaties op Campercontact.com.

TREK Festival