Test navigatieapparatuur in nieuwe Kampeerauto

De eerste Kampeerauto van 2016 ligt morgen, 8 januari, bij NKC-leden in de bus. In deze editie onder meer een test van losse navigatieapparatuur voor de camper. Zijn deze blind te vertrouwen? Kampeerauto nam de proef op de som.

KA 1 Cover

Er zijn zes verschillende merken getest. Naast onze testresultaten zijn wij ook benieuwd naar ervaringen van lezers. Laat een reactie achter op het forum: nkc.nl > forum > campertechniek > Navigatietest Kampeerauto.

Dit jaar bestaat de NKC veertig jaar. Daar wordt in de komende nummers van Kampeerauto volop aandacht aan besteed. In deze editie aandacht voor hoe de camper er veertig jaar geleden uitzag. Ook meer informatie over wat er allemaal gaat gebeuren op de NKC Camper Experience, dit grote evenement vindt in april plaats.

In Nederland wil het nog niet zo vlotten met de sneeuw, maar in de meeste wintersportgebieden ligt inmiddels voldoende sneeuw. In Kampeerauto artikelen over wintercamperen in Frankrijk en Noorwegen. Voor wie liever naar warmere gebieden afreist een inspirerend reisverhaal over de Spaanse binnenlanden.

Het magazine is digitaal te lezen via de NKC Campermagazines-app en via de website