Kampeerbeurs Caravana donderdag van start

De grootste kampeerbeurs van Nederland, de Caravana, gaat weer van start. Van donderdag 21 tot en met dinsdag 26 januari kunnen bezoekers terecht in het WTC Expo te Leeuwarden.

Caravana 2016

De Caravana pakt dit jaar weer flink uit met camper- en caravanprimeurs, kampeeraccessoires en de nieuwste kampeertrends. Nieuw op de beurs is het Europaplein, waar zo’n tweehonderd Europese campings zich presenteren. Ook kan er worden gestemd op het Kampeermiddel van de Toekomst. In deze verkiezing strijden vijf innovatieve en futuristische ontwerpen om deze designprijs.

Natuurlijk ontbreekt de NKC niet op de beurs. Behalve de gewone NKC-stand zijn er deze keer nog twee stands: een voor NKC Camper Experience en een voor de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar.

Op deze laatste stand wordt op de openingsdag van de beurs, donderdag 21 januari, om 11.00 uur de uitslag van de verkiezing van de Kampeerauto van het jaar bekendgemaakt. Natuurlijk zijn de winnende modellen daar te zien en te bewonderen.

In april is het zover, dan vindt de NKC Camper Experience plaats. Op de Caravana is ruim aandacht voor dit evenement. Bezoekers van de stand maken kans op dagkaarten, door mee te doen aan de prijsvraag: het raden van het gewicht van een formule-1-band.

Op de NKC-stand worden de individuele camperroutes gelanceerd. Deze routes zijn ideaal voor camperaars die graag georganiseerd op reis gaan, maar liever niet in groepsverband. Beursbezoekers kunnen kennismaken met dit nieuwe product en er worden ook vijftig camperroutes verloot.

NKC-leden kunnen voor de Caravana toegangskaarten met korting kopen via de NKC-site.