De wereld rond op de Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs gaat weer van start in de Jaarbeurs in Utrecht. Van woensdag 13 tot en met zondag 17 januari kunnen bezoekers weer ideeën opdoen voor een volgende vakantiebestemming.

Vakantiebeurs Camping By Night DKR

In één dag de wereld over. Dat is het thema van de Vakantiebeurs 2016. Zo reis je in één dag van Afrika naar Amerika en van Antartica naar de Noordkaap. Ook dit jaar zijn er weer speciale pleinen waar de zeven meest geliefde vakantietypen van Nederlanders te vinden zijn: Ontdek, Actief, Zien, Samen, Vaar, Buiten en nieuw dit jaar: Wellness. Op deze pleinen is het mogelijk om vragen te stellen aan reisleiders, maar vinden ook presentaties, workshops en lezingen plaats en kunnen  bezoekers spelletjes doen.

Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar het populaire Camping by Night niet. Op deze grote camping is alles te vinden op het gebied van kamperen. Speciale aandacht gaat dit jaar uit naar kamperen tijdens de vier seizoenen. Ook de NKC is in hal 12 aanwezig om het camperen te promoten.

Nieuw dit jaar is Vakantiebeurs Goes Solo. Hier kunnen alleenstaanden en alleenreizenden potentiële reisgenoten ontmoeten, een culinaire route voor singles volgen en in contact komen met single-vriendelijke reisorganisaties.

Zie de website voor meer informatie over de beurs, zoals openingstijden en entreegelden. Alle informatie is ook beschikbaar via een app. NKC-leden bestellen hun entreekaartje met korting.