Camperplaats Maastricht officieel geopend

Camperplaats Maastricht, aan de Bosscherweg te Maastricht, is afgelopen vrijdag 18 september eindelijk officieel geopend. Dit na veel tegenslagen deze zomer, waarbij de eerste opening verhinderd werd door een kort geding. Nadat bezwaarmakers dit hadden verloren, werd de opening voor de tweede keer gepland, maar toen bleek dat het betalingssysteem te ingewikkeld was. De eigenaar Hans Stelwagen heeft daarna besloten om eerst het betalingssysteem te vereenvoudigen, het gras te laten groeien en proef te draaien.
Opening Cp Maastricht
Opening Cp Maastricht


Op 9 augustus is de slagboom opengegaan voor camperaars en ruim een maand later kon dus eindelijk de officiële opening gevierd worden. Onder het genot van een drankje en een aantal toespraken van de zijde van de gemeente en de NKC-camperspecialist van regio Zuid  werd deze opening gevierd.

Veel camperaars hebben de weg naar deze camperplaats al gevonden, mede doordat de eigenaar inspeelt op evenementen in Maastricht. Zo was er rond het Preuvenement een speciale aanbieding voor camperaars.

Camperplaats Maastricht ligt op loopafstand van het centrum en heeft ruimte voor honderd campers. De sitecode op Campercontact.com is 41369.