Upgrade-aanbod digitale thermostaat verlengd

Het aanbod van Truma om een gratis printplaat te leveren voor de ombouw van de kachelbediening naar digitaal comfort, is met een maand verlengd tot en met januari 2016. Dit in verband met de Caravana, die van 21 tot en met 26 januari plaatsvindt in het WTC te Leeuwarden.
Truma 1
Truma 1


In nummer 9-2015 van het ledenmagazine Kampeerauto staat beschreven hoe de ombouw in z’n werk gaat en wat de voordelen ervan zijn. Met de nieuwe digitale thermostaat CP plus van Truma, de opvolger van de analoge CP classic, is het sinds kort mogelijk om de kachel en de airco via het iNet-systeem op afstand te bedienen. Per sms, bijvoorbeeld vanaf de piste. Daarvoor is wel de aanschaf van een iNet Box nodig.

Om ook combikachels vanaf 2007 op het digitale systeem te kunnen aansluiten, moeten deze kachels worden voorzien van een nieuwe printplaat, die 295 euro kost. De kachels met de grijs met zwarte behuizing hebben meestal niet de benodigde softwareversie V 5.0 of hoger. Aanvankelijk was Truma bereid de omruil tot 31 december 2015 gratis uit te voeren, maar nu heeft het bedrijf dit aanbod met een maand verlengd.

Truma2