Het ultieme kerstgevoel in de nieuwe Kampeerauto

De decembermaand komt eraan, tijd voor de traditionele kerstmarkten in binnen- en buitenland. Deze sfeervolle markten zijn prima te bezoeken met de camper. In Kampeerauto 9-2015 een verslag van een rit langs bekende en minder bekende Duitse kerstmarkten.
KA 9 2015Cover
KA 9 2015Cover


In de nieuwe Kampeerauto ook een update over de Ford-motoren. Er wordt gewerkt aan nieuwe software voor het motormanagement, waardoor de motoren hopelijk niet meer voortijdig in de soep lopen.

Natuurlijk ontbreken dit nummer de reisverhalen niet. Voor wie de kou in Nederland wil ontvluchten meer over campings aan de rand van de Sahara. En voor mensen die liever dichter bij huis blijven, is er inspiratie te vinden in verhalen over verhalen in Nederland, Belgiƫ en Duitsland.

Het magazine ligt vanaf 20 november bij NKC-leden in de bus en is digitaal te lezen via de app NKC Campermagazine en via de website.

Ook wordt de nieuwe brochure NKC Evenementen meegezonden. Inschrijven voor de evenementen kan (alleen online) vanaf dinsdag 24 november 10.00 uur.