Tonke-fans kunnen nu ook huren

Camperbouwbedrijf Tonke verhuurt sinds kort campers. Tot de verhuurvloot behoren de opvallende Tonke Classic Silverline en de Van.
Tonke Classic
Tonke Classic


De verhuur van campers is het bedrijf niet vreemd. “De eerste twee jaar van het bestaan van het ons bedrijf, verhuurden we al campers”, zo vertelt oprichter en directeur Maarten van Soest. “De werkdruk lag toen echter te hoog om de verhuur in stand te houden. Ik stond toen namelijk nog alleen op de vloer en had het eigenlijk veel te druk met bouwen. De vraag naar de verhuur van deze campers is gebleven. Nu we meer personeel hebben, is het voor ons wel haalbaar verhuurcampers aan te bieden.”

Tonke bouwde de Classic Silverline en de Van speciaal voor de verhuur. Het exterieur van de Classic Silverline is van aluminium, naar idee van de Amerikaanse Airstreams en vanbinnen heeft deze de bekende houtlook. De camper beschikt over drie zit- en slaapplaatsen, een keuken en een badkamer.

Voor wie liever met een compacte camper op reis gaat, stelt Tonke de Van beschikbaar. Deze camper telt vijf zitplaatsen, vier slaapplaatsen voor volwassenen en eventueel een extra slaapplaats voor een kind. Bovendien beschikt de camper over een hefdak en een keuken.

Voor meer informatie over het huren van een Tonke-camper, zie de website.