Slapen tussen oude treinrails tijdens Tour de France

De Werkspoorkathedraal in Utrecht wordt tijdens de Grand Départ omgetoverd tot pop-upcamping. Kampeerders kunnen hier van 3 tot 6 juli overnachten met hun camper, caravan of tent. Wie niet over een eigen kampeermiddel beschikt, kan via de organisatie een tent reserveren.
Cartesius
Cartesius


In het oude industriële pand, waar voorheen staalconstructies voor treinen werden gebouwd, verblijven de gasten letterlijk tussen de oude treinrails. De tijdelijke camping biedt een volledig programma in het teken van cycling en re-cycling. Zo is er een rommelmarkt, fietsexpositie en brommerbios waar fietsfilms en –documentaires worden getoond. Ook worden er activiteiten georganiseerd, zoals een discobingo en spinningsessies en kunnen aanwezigen voor eten en drinken terecht bij diverse foodtrucks.

De tweede etappe van de Tour de France passeert de camping op 500 meter afstand. Een overnachting met de camper kost € 45,- per persoon per nacht. Stroom kost € 10,-. NKC-leden ontvangen 10% korting op hun reservering. Zie voor meer informatie en het volledige evenementenprogramma de website www.cyclecampingcartesius.nl.