Nieuwe alkoof en vernieuwde halfintegraal bij Adria

De compleet nieuwe Coral XL is bij Adria de opvolger van het huidige alkoofmodel, de Classic. De nieuwe alkoof heeft de Fiat Ducato als basis en komt beschikbaar in drie indelingen. De wagen kenmerkt zich door strakke lijnen aan de buitenkant.
Adria XL Coral 2016
Adria XL Coral 2016


Bij alle drie de uitvoeringen kan het bed in de alkoof middels gasveren heel gemakkelijk omhoog gezet worden, wat overdag meer ruimtegevoel in de zithoek geeft. De variatie zit ‘m vooral in de plaats van de bedden achterin. De A 670 SP heeft een tweepersoonsbed, de A 670 SL twee eenpersoonsbedden en de A 670 DK heeft stapelbedden. De Coral XL heeft een maximaal totaalgewicht van 3.500 of 4.200 kilogram.

De Compact, de halfintegraal van Adria, kreeg een flinke update. Aan de voorzijde is een nieuwe kap te zien en alle modellen van Adria krijgen een nieuwe achterkant, waarbij aan de belijning is te zien om welke uitvoering het gaat, een Plus, Acces of Supreme. Ook het interieur is compleet nieuw. Zo heeft het keukenblok nu een zwart glanzende voorkant.