Nieuwe Adria-dealer in Noord-Holland

Dick Groot Safaricamper BV in het Noord-Hollandse Winkel is dealer geworden van Adria. Het bedrijf begon ooit met het inbouwen van buscampers en is later dealer geworden van Bavaria Camp. Omdat dit dealerschap noodgedwongen is gestopt, doordat dit merk zich terugtrekt van de Nederlandse markt, is het bedrijf op zoek gegaan naar een ander passend merk. Eigenaar Dick Groot: “Bij de Twin-lijn van de Adria-buscamper is naast design en comfort gekeken naar technische aspecten en afwerking. Het hoge technische niveau heeft ons doen besluiten om het Adria-dealerschap aan te gaan.”
Safari
Safari


Hein van Tulden van Adria Benelux: “Met Dick Groot Safaricamper voegen wij een goede, technisch kundige dealer toe aan ons netwerk, in een provincie waar wij op dit moment geen officieel servicepunt hebben. We hebben er vertrouwen in dat dit het begin is van een langdurige samenwerking.”

Het eerste showmodel, de Adria Twin 640 SLX, die in januari is uitgeroepen tot Kampeerauto van het jaar, staat inmiddels in de showroom.

Dick Groot Safaricamper is gevestigd aan de Zandzegge 3a te Winkel.