Twee nieuwe Hymercar-modellen

De buscamperserie Hymercar van Hymer, met de Fiat Ducato en VW T5 als basis, kwam in 2013 op de markt, met als doel een jong en actief publiek aan te spreken. Een weekendje weg, een vakantie, maar ook geschikt voor dagelijks gebruik. De nieuwe Serengeti en Sydney Drive, beide met de Ducato als basis, hebben een flexibel interieur en daarmee nog meer mogelijkheden.
Hymercar Sydney (1)
Hymercar Sydney

 

Bij de 5,41 meter lange Serengeti zijn veel interieuronderdelen uitneembaar en de doorloop in de lengte blijft vrij. Lange spullen kunnen zo altijd mee. De wagen is geschikt voor vier personen en heeft een sanitaire ruimte met douche, wastafel en toilet. Een koelkast met een inhoud van 80 liter en een Truma Combi 4-verwarming zijn standaard. De bus is 2,05 meter breed en 2,55 meter hoog. Het maximale gewicht is afhankelijk van de uitvoering 3.300 of 3.500 kilogram. Het laadvermogen is respectievelijk 475 of 675 kilogram. Hij kost 67.263 euro.

De Sydney Drive is met zijn 4,96 meter nóg korter. In het slaaphefdak zijn twee slaapplaatsen en na ombouw van de zithoek komen er nog eens twee bij. Afhankelijk van de gekozen

indeling zijn drie tot vijf zitplaatsen mogelijk. Je maakt ook heel eenvoudig genoeg ruimte voor het meenemen van tot wel vier fietsen. De Sydney Drive is 2,05 meter breed en 2,30 meter hoog. Maximaal gewicht eveneens 3.300 of 3.500 De prijs van de Sydney Drive is nog niet bekend.

Beide modellen zijn binnenkort leverbaar.

Hymercar Sydney Detail Hymercar Serengeti Interieur Hymer Serengeti