Nieuwe alkoof van Pilote: de C700S

De nieuwe alkoof van Pilote biedt zes slaapplaatsen, zes goedgekeurde zitplaatsen en je kunt ook met zijn zessen rond de tafel. Plek voor een groot gezin dus en dat op nog geen zeven meter lengte.
Pilote C700S Exterieur
Pilote C700S Exterieur


Voor integraal- en halfintegraalmodellen van compact tot tandemasser kon je al bij het Franse Pilote terecht. Nu is er dus ook een zespersoons alkoof. De bouwer heeft goed nagedacht over de ruimte: daar heb je met zes personen niet snel genoeg van. Elke vierkante centimeter van de inrichting is gebruikt. Er is ook goed gelet op het gewicht. Zes personen hebben nou eenmaal veel mee te nemen. Het werd zo laag mogelijk gehouden, met als resultaat een laadvermogen van 530 kilogram, bij een maximummassa van 3.500 kilogram.

De wagen heeft twee dinettes tegenover elkaar, waar je twee eenpersoonsbedden van 105 bij 200 centimeter van kan maken. Een stapelbed met een breedte van 85 centimeter achterin is geschikt voor twee kinderen. De ruimte is met een schuifdeur af te sluiten van de rest van de camper. Dan is er nog het bed in de alkoof, met een maat van 145 bij 210 centimeter. Dankzij de bubbel in het dak is er volop plek en je krijgt geen opgesloten gevoel, doordat je gemakkelijk vanuit je bed de camper in kijkt. Verder heeft de wagen een ruime keuken met een koelkast van 149 liter en een tweepitskooktoestel, een Truma 4000 W-verwarming en een huishoudaccu van 105 Ah. Die laatste twee zitten onder de bank. De opbouw is versterkt met aluminium profielen, het dak is van gfk. De Pilote heeft dubbele beglazing. Hij is 6,99 meter lang, 2,30 meter breed en 3,05 meter hoog. De 2.3-literdiesel van Ducato met 130 pk zorgt voor de aandrijving. In Frankrijk kost de nieuwe C700S 49.900 euro.

Pilote C700S Interieur Eethoek

 

Pilote C700S Interieur Zithoek