EuraMobil komt met nieuwe alkoof

De Activa One is de nieuwe alkoofserie van EuraMobil. Vlak na de introductie begin dit jaar, komt er nu een tweede indeling bij: de 690 HB.
Euramobile Exterieur
Euramobile Exterieur


Een ruime garage, veel plek in de wintervaste dubbele bodem, een koelkast met een inhoud van 140 liter en een klassieke middenzit. Ruimte lijkt het sleutelwoord bij de nieuwe 690 HB. Hij haalt in de lengte nét de zeven meter niet. Het laadvermogen bedraagt 600 kilogram, wat mede te danken is aan de houtvrije opbouw, waarmee het rijklaargewicht op 2.900 kilogram kon blijven. Deze opbouw is gemaakt volgens de zogeheten sealed structure bouwtechniek van EuraMobil. Geen schroeven, maar een verlijmtechniek voor wanden en vloer, afkomstig uit de luchtvaart. De Activa One heeft een dak van gfk.

Watertanks en elektronica krijgen een plek in de verwarmde dubbele bodem. Vloerverwarming en ventilatieopeningen, die desgewenst je bed verwarmen, maken hem ook geschikt voor het winterseizoen. De 690 HB is er eventueel ook op een maxi-chassis met een totaalgewicht van 4.250 kilogram. Het laadvermogen loopt dan op tot 1.300 kilogram. De wagen is verkrijgbaar vanaf 78.920 euro.

Euramobile Interieur