Rapido mikt op Scandinavië, scoort in Nederland

Rapido verwacht veel van de voor 2016 nieuwe halfintegraal 665F. De wagen was vooral met het oog op de Scandinavische markt ontwikkeld, waar Rapido populair is. Na de dealerdagen heeft de Franse camperproducent zijn verwachtingen naar boven bijgesteld, onder meer omdat de Nederlandse dealers denken dat de 665F een hardloper kan worden.
Rapido 665 F Exterieur
Rapido 665F Interieur

 

De camper is 7,39 meter lang en heeft twee lengtebedden van net geen twee meter en een ruime badkamer achterin, over de volle breedte van de camper. Die telt 2,35 meter. Aantrekkelijk is het ontbreken van op- en afstapjes achter de cabine. Bovendien hebben de bedden een relatief lage instap. Boven de dinette kan ook nog een derde slaapplaats worden gecreëerd.

De verwarming is - zoals de Scandinaviërs verwachten - van Alde, de koelkast van 150 liter is van Thetford. De keuken biedt naast een gasstel met drie pitten voldoende aflegruimte en optioneel kan een oven worden ingebouwd.

De 665F van Rapido staat op een Fiat-chassis met achter een iets grotere spoorbreedte, wat de wegligging ten goede komt.

Rapido 665 F Exterieur