Camperpark Kuikhorne wint titel Camperlocatie van het jaar 2015

Camperaars hebben Camperpark Kuikhorne in Friesland uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2015, een verkiezing van de NKC. Belangrijke kenmerken zijn volgens stemmers de vriendelijkheid van de uitbaters, het schone sanitair en de mooie omgeving.
Kuikhorne3
Kuikhorne3


Veel stemmers roemden de vriendelijke ontvangst door de familie Mozes en de nette plekken. Het uitzicht over de jachthaven vanaf de camperplekken is prachtig, net als de omgeving waar de locatie ligt: het Friese Zwaagwesteinde. Frejo Blaauw, camperplaatsspecialist bij de NKC, reikte vanmiddag de oorkonde uit aan de winnaars.

Camperpark Kuikhorne is al eerder in de prijzen gevallen. Zo is het park in 2011 tweede geworden met de verkiezing en in 2013 derde.

Verkiezing Camperlocatie van het jaar

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te bevorderen. In totaal zijn er in Nederland meer dan duizend camperplaatsen. Campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein: ze maken allemaal evenveel kans op de prijs. Om mee te dingen naar de titel dient een locatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing minimaal dertien keer beoordeeld te zijn op Campercontact.com.

Meer informatie over het camperpark staat op Campercontact.com, onder sitecode 6257.

Kuikhorne2