Nieuwe camperplaats Wageningen supersnel gerealiseerd

De camperplaats bij de haven in Wageningen, waarvoor eerder deze maand de plannen werden bekendgemaakt, is aanstaande woensdagavond al toegankelijk voor camperaars.
Wageningen
Wageningen


Er komen drie gratis plekken aan de kade Pabstendam. Morgen worden hiervoor de laatste werkzaamheden verricht. Wethouder Han ter Maat: “Het is een leuk  idee van de raad om op deze plek camperplekken aan te leggen. Het past goed bij het aantrekkelijk maken van de haven en het versterken van de relatie met de binnenstad en Wageningen. De camperplekken staan op een mooie, rustige plek aan de rand van de Uiterwaarden, met het centrum op vijf minuten loopafstand. Wageningen heeft heel wat te bieden aan de toeristen en als zij daar gebruik van maken, dan kan dat ook de economie van onze binnenstad ten goede komen.”

Ter gelegenheid van de opening, ontvangen de eerste drie gasten die woensdagnacht verblijven met de camper, een dinerbon ter waarde van € 100,-. Wethouder Han ter Maat komt op donderdagochtend bij deze gasten op de koffie om de bon te overhandigen. Wie van plan is om woensdagnacht met de camper op de nieuwe camperplaats te overnachten, kan per mail reserveren. Op volgorde van binnenkomst worden de eerste drie plekken en dinerbonnen vergeven.

De locatie staat vermeld op Campercontact, zie sitecode 43661.