Nieuwe camperlocatie Zwolle

Aan de noordkant van Zwolle is een nieuwe camperlocatie geopend. Naast de camping De Agnietenberg en op een steenworp afstand van de Overijssels Vecht is plaats voor tachtig campers.
Agnietenberg
Agnietenberg

 

De fraaie locatie in het natuurgebied wordt beheerd door de naastgelegen camping. Daarmee speelt de eigenaar in op de vraag naar meer mogelijkheden voor camperrecreatie in de Overijsselse hoofdstad. De twee bestaande camperplaatsen in Zwolle boden slechts plaats aan 18 campers. Bij de Agnietenberg kunnen camperaars kiezen tussen plekken met of zonder stroom en tussen zon of schaduw. De naastgelegen rustige camping biedt alle voorzieningen waar de camperaars gebruik van kunnen maken, waaronder een restaurant. Wifi wordt binnenkort geïnstalleerd.

Op nog geen 3 kilometer van het centrum van Zwolle, is de camperplaats een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de historische binnenstad. Daar vind je onder meer het museum De Fundatie, de Grote Kerk, de Peperbus en talloze horecagelegenheden, waaronder het driesterrenrestaurant De Librije.

Sitecode 43911 op Campercontact.com.