NCE ’16: slapen in Tarzanbocht meest gewild

Nog geen week na de start van de kaartverkoop van de NKC Camper Experience is de eerste camperplaats volledig volgeboekt: de plekken bij de Tarzanbocht blijken het meest gewild. Ook de plaatsen aan de boulevard en die op het wat rustig gelegen parkeerterrein zijn populair.
Plattegrond Circuit Zandvoort
Plattegrond Circuit Zandvoort


De toon is gezet: hoewel het evenement pas volgend voorjaar plaatsvindt, hebben de eerste camperaars hun plekje alvast veiliggesteld. De eerste tweehonderd camperaars wisten al binnen vijftien minuten na livegang hun weekendkaarten te bemachtigen. Inmiddels is dit aantal opgelopen tot bijna duizend. Een steekproef onder de vroegboekers heeft uitgewezen dat de meeste ook aanwezig waren bij de Experience op het circuit van Assen in 2011.

“Het is mooi te zien dat de boekingen, net als tijdens de voorverkoop voor de Experience in Assen, zo snel gaan”, vertelt Eric Zeevalk, projectmanager van de NKC Camper Experience enthousiast. De NKC Camper Experience, een groot camperfestijn op het circuit van Zandvoort, vindt volgend jaar plaats van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april. Voor meer informatie over het evenement, zie www.nce16.nl.