Nieuwe camperplaats in de Algarve

In het Portugese Pêra, niet ver van de kust in de Algarve, is een nieuw camperpark geopend, onder de naam Mikki’s place to stay. Het park is een initiatief van de Nederlander Arno Hassoldt, die jarenlang bedrijfsleider is geweest op een camping in Zeist en de Belgische kunstenares Mikki Frederickx. De komst van de nieuwe locatie werd eerder al gemeld in het ledenmagazine Kampeerauto 1-2015.
Camperpark Portugal

Camperpark Portugal

Interesse in ‘back to nature’ is de drijfveer van het tweetal, dat van een ruw en onbewerkt terrein een oase heeft weten te maken, met kleurrijke en kunstig ingerichte voorzieningen. Met een tuin waarin fruit en kruiden worden verbouwd en waarvan de opbrengst wordt verwerkt in producten zoals jams en thee. De tuin is bovendien een bezoek waard.

Verder biedt het camperpark allerhande creatieve workshops in het gebruik van kruiden, koken met fruit, keramiek, glasfusion en schildercursussen. In een theehuis met bar wordt dagelijks een lunch geserveerd, met verse lokale producten. Drie maal per week serveert Hassoldt er een diner. Dagelijks zijn er verse broodjes, gebakken in de eigen steenoven.

De sitecode op Campercontact.nl van Mikki’s place to stay is 30274.