De Zonnehoeve Vekabo Camping van het Jaar 2015

Landschapscamping De Zonnehoeve in Zeeland is verkozen tot Vekabo Camping van het Jaar 2015. Vekabo, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks deze verkiezing. Hierbij strijden de zeven regionale winnaars om de landelijke titel.
Camperplek Zonnehoeve

Camperplek Zonnehoeve

De prijs werd tijdens de Caravana uitgereikt aan de verraste blije eigenaren van de camping. Camping De Zonnehoeve, oorspronkelijk een traditionele akkerbouwboerderij, ligt in het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. De rustige en ruim opgezette camping beschikt over grote plekken met veel privacy. Er zijn momenteel vier camperplekken beschikbaar. Deze plekken beschikken allemaal over water, stroom en een waterafvoerput.

Veel camperaars gaven bij de eigenaren, Anja en Gilles van der Bijl, aan dat ze ook graag op de gewone kampeerplekken zouden willen staan. Daarom gaan de eigenaren roosters plaatsen op een aantal kampeerplekken zodat ook campers daar kunnen gaan staan. De verwachting is dat deze werkzaamheden komend voorjaar gereed zullen zijn.

De camping ligt op 500 meter afstand van het Grevelingenmeer, het oude havenstadje Brouwershaven ligt op twee kilometer en Zierikzee op circa tien kilometer. De Zonnehoeve is geopend van 27 maart tot en met 31 oktober 2015.

De camping staat op Campercontact.nl onder sitecode 30402.