Trend ST zet de trend bij Dethleffs

Met de nieuwe serie de Trend lijkt Dethleffs een nieuwe trend te willen zetten: een omvangrijke standaarduitrusting, een opvallend helder en strak interieur en een sportieve vormgeving. De buitenkant doet mee aan de frisse uitstraling met een opvallende striping op het wit, een zwarte grill en lichtmetalen wielen van 15 inch. De wagen wil weten dat hij een speciale uitvoering is.
Trendst Trend Frontal Titel
Trendst Trend Frontal Titel


Bijvoorbeeld de Trend ST T6617 heeft een populaire indeling, met achterin eenpersoonsbedden, die kunnen worden samengevoegd tot een riant tweepersoonsbed van 210 bij 210 cm. Onder het bed is een ruime garage, waar makkelijk twee fietsen in passen. Extra handig is dat de garage van buitenaf van twee kanten bereikbaar is. Nog meer bergruimte is er meteen aan het voeteneinde, met een kledingkast tot aan het plafond. Daarachter staat de ruime keuken, met ertegenover de vario-toiletruimte met zwenkwand. Nog verder naar voren is een ruime zitgroep met bank, tafel en draaibare cabinestoelen.

Onder de noemer verruimde standaarduitrusting vallen automatische airco in de cabine, verwarmde buitenspiegels, een passagiersairbag, cruisecontrol, extra ramen, een geïsoleerde vuilwatertank, hordeur, radiovoorbereiding met soundpakket en een bijpassende beugel voor een flatscreen-tv. Bij deze editie kun je voor binnen kiezen uit diep groen of koel turquoise. De bekleding heet respectievelijk Lia en Fjord en kent een combinatie van drie bekledingsstoffen. Het rugkussen is zilvergrijs en kan door de onzichtbare bevestiging met klittenband ook weggenomen worden.

De vierpersoons Trend ST blijft net onder de zeven meter, heeft een maximumgewicht van 3.500 kilogram, is standaard voorzien van een motor van 130 pk en kost 60.990 euro.

Dethleffs Trend ST 6859