Kampeer & Vrije Tijd Hardenberg

In de Evenementenhal in Hardenberg wordt van 20 tot en met 22 februari de beurs Kampeer & Vrije Tijd gehouden. De locatie wordt dan volledig omgetoverd tot een kampeer-, wandel- en fietsfestijn, waar bezoekers volop ideeën kunnen opdoen.
KVT Hardenberg
KVT Hardenberg


De beurs is dit jaar in een ander jasje gegoten: waar voorheen alleen kamperen centraal stond, wordt nu ook aandacht besteed aan de outdooractiviteiten wandelen en fietsen. Een mooie aanvulling volgens de beursorganisatie: ‘Kampeerders genieten immers van het buitenleven en trekken er graag op uit’.

Naast de gebruikelijke portie campers, caravans, stacaravans en chalets, waar bezoekers een kijkje in kunnen nemen, is er volop informatie over Europese bestemmingen. Wie bovendien op zoek is naar een nieuwe stalen ros, kan op de beurs testritten maken op de nieuwste type fietsen. Verder kunnen bezoekers proefrijden in de Adria Twin, de buscamper van het jaar 2015, en presentaties van exposanten bijwonen. Deze gaan onder meer over wandelroutes, reizen met een huurcamper door West-Amerika, kamperen in Oostenrijk en de caravanpas. Zie de website voor het volledige presentatieprogramma.

De beurs is iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Entree bedraagt € 7,- per persoon, met uitzondering van kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers, voor hen geldt een tarief van € 3,50. Parkeren is gratis. Het is overigens mogelijk online entreekaarten te bestellen.