Eerst editie BOOST your life in Brabanthallen

In de Brabanthallen in Den Bosch wordt van 26 februari tot en met 1 maart de eerste editie van BOOST your life gehouden. Deze beurs, die met name gericht is op 50-plussers, biedt bezoekers inspiratie voor een vitaal en ambitieus leven.
Boost

BOOST your life is ingedeeld in drie thema’s: Jezelf, Je wonen en Je wereld. Op de verschillende pleinen wordt aandacht geschonken aan onder andere een gezonde levensstijl, carrière, pensioen, vermogensgroei, sport, uiterlijk, wooninrichting, relatiebemiddeling en bijzondere reizen. Onder dit laatste onderwerp valt ook het reizen met de camper. De NKC is aanwezig om hierover meer informatie te geven.

Op het interactieve programma staan onder meer voordrachten, persoonlijk advies, demonstraties en workshops. Het actuele programma staat online

De beurs is donderdag, zaterdag en zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Vrijdags kunnen bezoekers er terecht van 10.00 tot 22.00 uur. De toegangsprijs aan de kassa bedraagt € 16,- per persoon. Via de voorverkoop, die tot en met woensdag 25 februari loopt, ontvangen bezoekers € 4,50 korting op een entreekaart.