Cagrom breidt aantal camperreizen uit

Het routeboek van reisorganisatie Cagrom Promotie & Reizen is uitgebreid met camperroutes door vijf voormalige Oostbloklanden. In Roemenië, Hongarije, Slowakije en Tsjechië worden alleen campings met Nederlandse leiding aangedaan, in Bulgarije spreken de eigenaren Engels.
CAGROM UM

CAGROM UM

De tochten zijn bedoeld om individueel te maken en camperaars kunnen ze aan de hand van knooppunten zelf samenstellen. Zoals bij alle reizen van Cagrom, geldt hierbij het motto: wel voorbereid, niet begeleid.

Samensteller Hans Groenendijk, die onlangs zijn voorlichtingsactiviteiten over het reizen met campers stopte, blijft de campings in de Oostbloklanden via Cagrom wel promoten. Binnenkort vinden twee voorlichtingsbijeenkomsten plaats: op zaterdag 7 maart bij Mobiledrome in Roosendaal en zaterdag 28 maart  bij Cannenburg Caravan & Campers in Almere- Haven.

Deelname kost € 7,50 en aanmelding vooraf is noodzakelijk per mail of via 06-53192547. Het 64-pagina’s tellende Routeboek 2015 kost € 19,50 en is evenals wegenkaarten van de betreffende landen tijdens de bijeenkomsten te koop.