Bürstner introduceert Travel Van Sportline

De nieuwe Travel Van in de Sportline-uitvoering die Bürstner onlangs voor het eerst toonde, is niet alleen mooi om te zien, maar heeft ook veel extra’s die je niet meteen ziet. Alle drie de Travel-Van-modellen komen in een Sportline-uitvoering beschikbaar, met onder andere de hoogwaardige houtvrije XPS-opbouw, afgerond dak en in de Cappuccino-versie het zwarte XL Skyroof dat tot aan de voorruit doorloopt.
Burstner 1
Burstner 1


De Sportline-uitvoering is duidelijk herkenbaar aan de aluminiumkleur van de buitenkant en de 17 inch velgen. Daar komen de zwarte spatbordverbreders en een eigen print op de zijkant nog eens bij. Een frisse en sterke uitstraling, die doet denken aan een klasse hoger. Bij een kijkje binnen valt meteen de fraaie leren bekleding op. Het ingestikte Bürstner-logo in de rugleuningen maakt er een sjiek geheel van.

De Travel Van heeft standaard een gfk-dak, een verlaagd chassis, een stahoogte van 1,98 meter en een elektrisch opstapje. Hij is 2,20 meter breed. De lengte varieert van 5,99 meter voor de t 590mG, 6,60 meter voor de t 620 G, tot 6,99 meter voor de t 690 G. Alle modellen hebben een maximaal gewicht van 3.500 kilogram. In plaats van de standaard 17 inch wielen kan de koper ook kiezen voor wielen van 15 of 16 inch. Naadloos aan de buitenwand aansluitende ingelegde ramen zijn te kiezen als optie. De Travel Van-serie is standaard leverbaar vanaf € 59.210.  

Burstner 5