ANWB viert Lentedagen in Bussloo

ANWB viert aankomend weekend in Bussloo de start van het buitenseizoen met de Lentedagen, een evenement waarbij volop aandacht is voor outdooractiviteiten.
Kl141213 001 Anwb Lentedagen Etalage 940X298 5
Kl141213 001 Anwb Lentedagen Etalage 940X298 5


Bezoekers vinden er van alles binnen de thema’s fietsen, wandelen, waterrecreatie, kamperen, en actieve vakanties. Niet zijn er alleen veel producten verkrijgbaar, bezoekers kunnen zich ook door specialisten laten informeren en hier en daar alvast even voorproeven, bijvoorbeeld door een testritje te maken op een nieuwe fiets. Ook is er volop vertier: zo kun je met een boswachter op pad, workshops volgen, kanoën, deelnemen aan proeverijen, genieten van optredens en zelfs proberen een record te verbreken tijdens het NK Tent Opzetten.

Wie op zoek is naar een caravan, kan bovendien een kijkje nemen op de ANWB BOVAG Beurs Gebruikte Caravans. Zowel BOVAG-bedrijven als ANWB-leden bieden op dit terrein occasions te koop aan.

Het evenement wordt gehouden in Recreatiegebied Bussloo en is op beide dagen toegankelijk van 10.00 tot 17.00 uur. Volwassenen betalen € 8,- entree per persoon, kinderen tot 13 jaar mogen gratis naar binnen. In de voorverkoop bedragen de kosten voor entree voor ANWB-leden € 6,- per persoon.

Voor meer informatie zie de website van de ANWB.