Speciaal buscamperplein tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Morgen gaat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs van start met deze keer veel aandacht voor de buscamper. Vanwege de populariteit van de buscamper is er een speciaal Buscamperplein ingericht. Op dit plein staan de buscampers in vele soorten en maten bij elkaar. Vergelijken wordt zo een stuk makkelijker.
KCJ Camper

Voor de bezoeker is het mogelijk om een proefrit te maken en in het Kampeertheater geeft een NKC-medewerker presentaties over alles wat met de kampeerbus te maken heeft.

Verder staat tijdens deze editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs het vakantiegevoel van kamperen centraal. Zo is er een tentoonstelling ‘Honderd jaar kamperen in Nederland’ en kunnen bezoekers de nieuwste modellen campers, caravans, (voor)tenten en accessoires bekijken en testen.

De NKC is aanwezig op de beurs. De stand is natuurlijk te bezoeken:  Hal 12, A 014.

Ook is het mogelijk  om voor € 15,- te overnachten met de camper op parkeerterrein 2. Er is geen elektriciteit of afvalwaterpunt, een watertappunt is wel aanwezig. De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is te bezoeken van 8 tot en met 12 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.