Man bijt Hond verloot weekendje weg in expeditiecamper

Wie de camper uit het programma Expeditie Man bijt Hond spot en zichzelf daarmee op de foto zet, maakt kans op een weekendje weg in het bijzondere exemplaar.
EMBH

In het programma, dat dagelijks van 18.50 tot 19.15 uur op Nederland 2 wordt uitgezonden, trekken de twee expeditieleden Bep en Cyrill drie weken lang in een camper door Nederland op zoek naar onbekende bijzondere trekpleisters. Hiermee tonen ze wat Nederland naast de overbekende attracties en dagjes uit nog meer te bieden heeft.

Wie de expeditiecamper tegenkomt, kan zichzelf hiermee op de plaat zetten en de foto op de sociale media plaatsen met de hashtag #expeditiemanbijthond. Onder de campfies wordt een weekendje weg verloot in diezelfde camper.

De meest interessante plekken worden opgenomen in de Man bijt hond Reisgids app. De app is gratis te downloaden in zowel de App Store als Google Play. Kijkers kunnen via de app ook trekpleisters aandragen.

Voor meer informatie over het programma zie de website. De belevenissen van Cyrill en Bep zijn ook te volgen op Facebook en Twitter