Nieuwe versie Campercontact-app

Er is een vernieuwde versie van de Campercontact-app beschikbaar. Vorig jaar mei werd de eerste versie van de app gelanceerd. Hierop volgden verbetersuggesties van gebruikers. Op basis van deze feedback is in de nieuwe app een aantal wijzigingen doorgevoerd.
Campercontact versie 2

Zo is het mogelijk offline kaarten te raadplegen per regio. Hierdoor is de snelheid verhoogd en is verder inzoomen mogelijk. Ook zijn de beoordelingen van camperlocaties nu zichtbaar in alle talen en is de app in het algemeen een stuk sneller. 

De nieuwe app campercontact 2.0 draait (nog) niet op de iPad 1. Apple heeft ervoor gekozen op deze tablet software hoger dan iOS 5.1.1. niet beschikbaar te stellen. De nieuwste versie van de app draait vanwege de uitgebreide functionaliteiten wel goed op apparaten met de software iOS 6 of hoger. Er wordt op dit moment naar een oplossing gezocht voor bezitters van een iPad 1, die Campercontact 2.0 willen gebruiken. De NKC verwacht binnen twee weken met een oplossing te komen. Heeft u een iPad 1 en wilt u hierover op de hoogte worden gehouden? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Te zijner tijd zal hier ook over worden bericht op nkc.nl.

De nieuwe versie van de Campercontact-app is te downloaden in de App Store of via Google Play. De kosten voor de app bedragen € 5,49. Leden kunnen de app gratis ontgrendelen. Lees hier de review van de iPhoneclub.